fredag, december 16, 2005

Lite låg aktivitet

Absolut Bajen ber om ursäkt för lite lägre uppdateringstakt än vad vi skulle vilja, men dels så känns det som om att det med undantag för arenafrågan är lite lugnare i Bajenland nu när vi precis påbörjat speluppehållet, men också delvis beroende på åtaganden inom våra respektive arbeten. Sidan kan komma att uppdateras mer oregelbundet de närmaste veckorna då resor över jul och nyår begränsar Internettillgången för en del av oss.
***
Dagen startade med den sedvanliga lässtunden på bussen, och inte blev det en bra start heller när man ögnar sig igenom Jan Majlards krönika: Ropen skalla - Arenor åt alla. En trist liten text som med humor (som helt misslyckas) försöker göra en koppling mellan Blåvitts påstådda skattefusk och att Hammarby (och förvisso Sålna) får en eventuell delfinansiering för de kommande arenorna i förort och vid Globen.

Känns även som om han i den senare delen av krönikan sörjer att Djurgården riskerar att bli ”frånkörda”. Vet inget om herr Majlards lagtillhörighet, men man kan ju ana vart det lutar.
***
Rent krasst är det fascinerande hur olika medier behandlar olika klubbar i sin bevakning. Precis som Andy på Söderstadion belyst i sin artikel om Offsides bevakning av svenska klubblag så kanske man bör titta lite närmare på våra dagstidningar vid tillfälle?