söndag, december 04, 2005

Ekwall, börja leverera

Det slog mig under dagens sportsändning då Ekwall gavs chansen att raljera över veckans rasistskandaler i Italien. Precis som så många gånger förr så slås jag av att karln har grymma resurser för att utföra sitt jobb, men det blir liksom plattfall gång efter gång. Men det säger väl allt att det han är mest känd för är hans fruktansvärda klädstil och inte hans journalistiska alster.

PS. Patrik, ämnet rasism må vara viktigt och angeläget att belysa och ett som självklart ska ligga i fokus tills det försvinner. MEN bananer mot djurgår’n är inte rasism, det är tradition (oavsett hudfärgen på deras målvakt)!

***

16 lag i allsvenskan tidigast 2008 rapporterar flera medier idag. Bra så, men precis som många påpekar så är det inte helt lätt att hinna med att spela 30 matcher i AS, eventuella cupmatcher och/eller internationellt spel i Europa under vår korta säsong. 2006 blir väl ett år som får visa hur bra det kan lösas då två månader av sommaren ”försvinner” för VM-spel.

***

Jaha, då ska förbundet hålla Sillstryparna om ryggen igen. Nu ska förbundet utreda huruvida man ska ändra reglerna från nedflyttning som straff till ”bara” böter om en klubb fälls för skattebrott. FAN, vad hände med likhet inför lagen? Om man inte följer de lagar och regler som gäller ska man straffas – blir man fälld så får man ta konsekvenserna! ’nuff said!

3 Comments:

Blogger Karolina Lassbo said...

Jasså, ytterligare en sportblogg. De växer upp som svampar ur marken. Grönvita sidan upp kände jag till sen förut, men denna var ny! =)

Kör hårt!

söndag, december 04, 2005 8:43:00 em  
Anonymous Anonym said...

Ekwall är sorgligt historielös i sin skildring. Inte särskilt förvånande! Det mesta den mannen företar sig synes mig handla om förnedring och hån. Märklig journalistik.

söndag, december 04, 2005 10:01:00 em  
Blogger Stevenage Road said...

Japp, mer sport online blir det :)

Kör hårt själv damen!

dALLAS, så du hittade hit :) Välkommen ombord...

måndag, december 05, 2005 8:01:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home